Bonifikační program VZP PLUS – HYPERTENZE

Bonifikační programy VZP PLUS 

VZP nabízí svým smluvním partnerům v oboru všeobecného praktického lékařství, praktického lékařství pro děti a dorost, praktického zubního lékařství a ambulantním poskytovatelům v odbornosti vnitřního lékařství, kardiologie a diabetologie možnost účasti v bonifikačních programech VZP PLUS.

Vážení členové ČIS, především ambulantní internisté, 

v poslední době jste byli kontaktováni VZP k účasti na bonifikačním programu HYPERTENZE PLUS. Jde o bonifikaci při dobré kontrole hypertenze a dyslipidemie u Vašich nemocných. Chceme Vás jen informovat, že ČIS se účastnila přípravy a i když některé prvky programu jsou diskutabilní (např. oční pozadí, které není třeba, resp. kdo nesplní, nic se neděje), považujeme tuto aktivitu za pouze pozitivní. Směřuje k lepšímu ohodnocení internistů, představuje mírné zvýšení administrativy (vykázání signálních kódů), ale je “bez rizika”, takže Vám můžeme účast jen doporučit.

Termín přihlášení je pouze do 15. 9. 2019, proto jsme Vám chtěli ušetřit pátrání po podrobnostech. Kdo se nestihne přihlásit nyní, program bude pokračovat i v příštím roce. 

Více informací o programu a možnosti přihlášení najdete  v Sekci ambulantní internisté ZDE

Richard Češka 
Předseda společnosti